Jäsenyys

Sukuseuraan liittyessäsi

Ovaskan sukuseura on yhdistys, jonka tarkoitus on tuottaa jäsenilleen tietoa Ovaskan suvusta ja sen jäsenistä.

Ovaskan sukuseura vaalii suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta jäsenten keskuudessa. Järjestämme yhteisiä kokouksia, sukupäiviä, kotiseuturetkiä Karjalaan sekä toimintaamme tukevia tilaisuuksia.

Teemme sukututkimusta ja laajan työn tuloksena valmistui viisi Ovaskan sukutaulujen päivitysversiota sekä Ovaskan sukukirja. Suvulla on myös keväällä 2022 uudistetut nettisivut. Sukuseura julkaisee Ovaskan sukulehteä.

Jäsenmaksu on 15 €/vuosi. Käytössä on myös puolisojäsenyys 7,5 €/vuosi, mutta se edellyttää sitä, että toinen puoliso on varsinainen jäsen. Ajatuksena oli, ettei samaan osoitteeseen lähetetä kahteen kertaan sukulehtiä eikä muita tiedotteita.

Sukuseuramme on Karjalan Liiton jäsenyhdistys. Karjalan Liiton jäsenet saavat neljästi vuodessa ilmestyvän Karjalan kunnailla -lehden sekä Karjala-kortin, jolla saa alennuksia lukuisten yritysten tuotteista ja palveluista. Karjalan Liiton jäsenmaksu on 20 €/vuosi.

Sukuseuran jäsenyydessä parasta on toimiminen karjalaishenkisessä sukulaisyhteisössä. Sukuseuran toiminta sekä sen monimuotoisuus ja laatu on oman jäsenistömme käsissä. Tarmokkaita ja idearikkaita jäseniä tarvitaan kehittämään toimintaamme. Toimintamme muodostuu juuri sellaiseksi kuin jäsenistö sen itse haluaa.

Oletko kiinnostunut juuristasi? Haluatko vahvistaa omaa identiteettiäsi, haluatko löytää uusia sukulaisiasi, joista et ole aikaisemmin tiennyt mitään? Haluatko olla mukana karjalaisen Ovaskan suvun elävän perinteen säilyttämisessä ja siirtämisessä tuleville sukupolville? Liity sukuseuraan ja tule mukaan toimintaamme!